2018-07-03 17:40

2018-07-03 21:14

Vattenläcka i Ekshärad

HAGFORS

Det har under dagen uppstått en vattenläcka i Ekshärad i närheten av den nya lekplatsen på Skolvägen.

Det är oklart hur många hushåll som berörs, men kommunen uppdaterar sin hemsida och sin Facebooksida kontinuerligt med uppgifter.

Det är oklart hur många hushåll som berörs, men kommunen uppdaterar sin hemsida och sin Facebooksida kontinuerligt med uppgifter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.