2018-06-11 17:46

2018-06-11 17:46

Många deltog i Pokerrun

HAGFORS

261 motorcyklister startade i årets Pokerrun den gångna helgen.

Arrangemanget anordnades av Ekshärads MC, Järngrisen MC Munkfors och Sundbäckens MC Hagfors, samt Skin för Seven, Sunnemo som gått samman för att samla in pengar till cancerforskning. Anmälningsavgifterna till Pokerrun och alla kringaktiviteter går oavkortat till Lions Cancerforskningsfond. I år blev bidraget hela 44 500 kronor. De två senaste åren har även Sundbäckens MC och Järngrisen MC haft motorcykelutställningen Motor Cycle Inferno på Laxholmen även den till förmån för cancerforskningen. Totalt har Pokerrun och Motor Cycle Inferno sedan staten inbringat 300 000 kronor till Lions Cancerforskningsfond.

Arrangemanget anordnades av Ekshärads MC, Järngrisen MC Munkfors och Sundbäckens MC Hagfors, samt Skin för Seven, Sunnemo som gått samman för att samla in pengar till cancerforskning. Anmälningsavgifterna till Pokerrun och alla kringaktiviteter går oavkortat till Lions Cancerforskningsfond. I år blev bidraget hela 44 500 kronor. De två senaste åren har även Sundbäckens MC och Järngrisen MC haft motorcykelutställningen Motor Cycle Inferno på Laxholmen även den till förmån för cancerforskningen. Totalt har Pokerrun och Motor Cycle Inferno sedan staten inbringat 300 000 kronor till Lions Cancerforskningsfond.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.