2018-06-07 13:49

2018-06-07 13:49

Försökte köra över sambon

HAGFORS

Först försökte han köra över sambon med bilen. Sedan misshandlade han henne med sparkar och slag utanför en bostad mellan Råda och Munkfors vid halv åttatiden i onsdags kväll.

Hon lyckades fly och kunde ta sig från platsen med hjälp av en kamrat. I torsdags morse greps den 40-årige mannen av polisen i en annan bostad, flera mil därifrån. Han är nu anhållen, misstänkt för försök till dråp och misshandel.

– Nu ska han förhöras och vi ska prata med henne igen. Hennes skador ska också dokumenteras, säger Jens Fischer, chef på polisens enhet för grova brott.

 

Hon lyckades fly och kunde ta sig från platsen med hjälp av en kamrat. I torsdags morse greps den 40-årige mannen av polisen i en annan bostad, flera mil därifrån. Han är nu anhållen, misstänkt för försök till dråp och misshandel.

– Nu ska han förhöras och vi ska prata med henne igen. Hennes skador ska också dokumenteras, säger Jens Fischer, chef på polisens enhet för grova brott.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.