2018-06-05 08:31

2018-06-05 08:31

Mor och son i trafikolycka

HAGFORS

En person fick föras till sjukhus efter en singelolycka på väg 246 i höjd med Gumhöjden.

Larmet kom strax efter 07 på tisdagsmorgonen En bil med två personer i hade kört av vägen.

– Det var en mor och hennes son i bilen. Men de hade tur. De hade mest glidit in mot ett par träd så det smällen tog i sidan och inte i fronten, säger Staffan Ågren, räddningschef i beredskap i Hagfors.

Kvinnan fick föras till sjukhus i ambulans, men skadorna bedömdes initialt vara lindriga.

Larmet kom strax efter 07 på tisdagsmorgonen En bil med två personer i hade kört av vägen.

– Det var en mor och hennes son i bilen. Men de hade tur. De hade mest glidit in mot ett par träd så det smällen tog i sidan och inte i fronten, säger Staffan Ågren, räddningschef i beredskap i Hagfors.

Kvinnan fick föras till sjukhus i ambulans, men skadorna bedömdes initialt vara lindriga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.