2018-05-10 13:50

2018-05-10 15:43

Strömavbrott i Ekshärad

HAGFORS

Omkring 270 hushåll i Ekshärad drabbades under torsdagseftermiddagen av ett strömavbrott

Enligt Ellevio beräknades felet vara åtgärdat klockan 17 på torsdagen.

Orsaken till strömavbrottet är för närvarande inte känd.

Enligt Ellevio beräknades felet vara åtgärdat klockan 17 på torsdagen.

Orsaken till strömavbrottet är för närvarande inte känd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.