2018-05-10 04:52

2018-05-10 06:39

Misstänks ha hotat att skjuta – man anhållen

HAGFORS

En man i 50-årsåldern har under natten till torsdagen anhållits för olaga hot i Hagfors.

Mannen hämtades till förhör vid 23-tiden på onsdagskvällen.

– Han har hotat målsäganden genom att säga att han har en pistol och att han ska skjuta målsäganden. Men man har inte sett någon pistol, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Hotet ska ha skett i en bostad i Hagfors och polisen uppger att de två männen är bekanta med varandra.

Vid klockan 00.24 fattades beslut om att den misstänkte mannen skulle anhållas.

 

 

Mannen hämtades till förhör vid 23-tiden på onsdagskvällen.

– Han har hotat målsäganden genom att säga att han har en pistol och att han ska skjuta målsäganden. Men man har inte sett någon pistol, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Hotet ska ha skett i en bostad i Hagfors och polisen uppger att de två männen är bekanta med varandra.

Vid klockan 00.24 fattades beslut om att den misstänkte mannen skulle anhållas.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.