2018-04-25 12:23

2018-04-25 12:23

Harry Potter-dagen firas

HAGFORS

På onsdag den 2 maj är det den internationella Harry Potter-dagen.

Det är det datumet som författaren J K Rowling lät slutstriden vid Hogwarts äga rum i den sjunde och sista Harry Potter-boken. På Hagfors bibliotek vill man uppmärksamma Harry Potter-dagen lite extra med flera olika aktiviteter. Man kan få göra sin egen trollstav eller testa sina Harry Potter-kunskaper i en tipspromenad eller korsord. Man kan även ta bilder med Harry Potter- attiraljer i fotohörnan. Biblioteket uppmanar besökare att gärna komma utklädd till trollkarl eller annan mystisk varelse. Aktiviteterna pågår mellan klockan 14-17, högläsning sker klockan 15.00 och 16.00. Arrangemanget sker i samarbete med ABF Norra Värmland.

Det är det datumet som författaren J K Rowling lät slutstriden vid Hogwarts äga rum i den sjunde och sista Harry Potter-boken. På Hagfors bibliotek vill man uppmärksamma Harry Potter-dagen lite extra med flera olika aktiviteter. Man kan få göra sin egen trollstav eller testa sina Harry Potter-kunskaper i en tipspromenad eller korsord. Man kan även ta bilder med Harry Potter- attiraljer i fotohörnan. Biblioteket uppmanar besökare att gärna komma utklädd till trollkarl eller annan mystisk varelse. Aktiviteterna pågår mellan klockan 14-17, högläsning sker klockan 15.00 och 16.00. Arrangemanget sker i samarbete med ABF Norra Värmland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.