2018-03-12 11:22

2018-03-12 11:22

Nytt Framtidsforum planeras

HAGFORS

Framtidsforum är en jobbmässa där företagare, studenter och arbetssökande kan knyta kontakter och inspireras.

Det arrangerades för första gången förra året och blev en succé. Därför anordnas Framtidsforum även i år. Det blir den 25 oktober och även denna gång förläggs arrangemanget till Hotell Monica.

– När vi utvärderade förra mässan såg vi att många av de företag och organisationer som deltog tyckte att Framtidsforum har en betydande del i utvecklingen av kommunen, det känns positivt. Även besökarna fick lämna in feedback och framtidstro, samarbete och vi-känsla var ord som användes. Det är det vi strävar efter, och vi kommer att bygga på detta och göra årets mässa strået vassare, säger Peter Törnqvist, projektledare för Framtidsforum i ett pressmeddelande.

Det arrangerades för första gången förra året och blev en succé. Därför anordnas Framtidsforum även i år. Det blir den 25 oktober och även denna gång förläggs arrangemanget till Hotell Monica.

– När vi utvärderade förra mässan såg vi att många av de företag och organisationer som deltog tyckte att Framtidsforum har en betydande del i utvecklingen av kommunen, det känns positivt. Även besökarna fick lämna in feedback och framtidstro, samarbete och vi-känsla var ord som användes. Det är det vi strävar efter, och vi kommer att bygga på detta och göra årets mässa strået vassare, säger Peter Törnqvist, projektledare för Framtidsforum i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.