2018-03-12 17:05

2018-03-12 17:05

Hans Liljas (L) är förstanamn

HAGFORS

Liberalerna har spikat listan till kommunvalet. Den är enligt följande: 1 Hans Liljas, 2 Emma Koskelainen, 3 Joakim Biehl, 4 Anders E Karlsson, 5 Jennie Sjögren, 6 Ola Ekblom, 7 Maria Hög, 8 Kjell Sundström, 9 Carl-Henrik Johansson, 10 Barbro Wallén, 11 Magnus Hynell, 12 Lars T Stenson.

Vid årsmötet för Liberalerna i Hagfors valdes styrelse. Ordförande blev Hans Liljas, vice ordförande Emma Koskelainen. Ledamöter i styrelsen är Joakim Biehl, Ola Ekblom, Magnus Hynell, Anders E Karlsson, Jennie Sjögren och Lars T Stenson.

Liberalerna har spikat listan till kommunvalet. Den är enligt följande: 1 Hans Liljas, 2 Emma Koskelainen, 3 Joakim Biehl, 4 Anders E Karlsson, 5 Jennie Sjögren, 6 Ola Ekblom, 7 Maria Hög, 8 Kjell Sundström, 9 Carl-Henrik Johansson, 10 Barbro Wallén, 11 Magnus Hynell, 12 Lars T Stenson.

Vid årsmötet för Liberalerna i Hagfors valdes styrelse. Ordförande blev Hans Liljas, vice ordförande Emma Koskelainen. Ledamöter i styrelsen är Joakim Biehl, Ola Ekblom, Magnus Hynell, Anders E Karlsson, Jennie Sjögren och Lars T Stenson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.