2018-03-08 16:21

2018-03-08 16:23

Aktuellt sänds från Hagfors

HAGFORS

SVT:s nyhetsprogram Aktuellt kommer att sändas från Hagfors den tolfte mars, skriver SVT.

Under våren lyfter SVT Nyheter frågor inför valet och under sändningen från Hagfors kommer skolan att stå i centrum, enligt SVT.

– I Hagfors har det varit konflikt kring nedläggningen av en skola och det är en verklighet många känner igen runt om i landet. Därför tycker vi att det är en bra plats att vara på, säger Nike Nylander, programledare, till SVT.

SVT:s nyhetsprogram Aktuellt kommer att sändas från Hagfors den tolfte mars, skriver SVT.

Under våren lyfter SVT Nyheter frågor inför valet och under sändningen från Hagfors kommer skolan att stå i centrum, enligt SVT.

– I Hagfors har det varit konflikt kring nedläggningen av en skola och det är en verklighet många känner igen runt om i landet. Därför tycker vi att det är en bra plats att vara på, säger Nike Nylander, programledare, till SVT.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.