2018-03-01 17:09

2018-03-01 17:09

Utan bälte – med knark i blodet

HAGFORS: Erkänner och nekar

Mannen stoppades av polis på Storgatan i Hagfors.

Han hade inget bälte på sig och åtalas därför för bilbältesförseelse, vilket han erkänner.

Däremot vill han inte erkänna att han hade tagit narkotikaklassad medicin som brukar skrivas ut till personer som missbrukar opioider – vilket blodprov som analyserats av Rättsmedicinalverket visade. Han åtalas därför också för ringa narkotikabrott.

Han hade inget bälte på sig och åtalas därför för bilbältesförseelse, vilket han erkänner.

Däremot vill han inte erkänna att han hade tagit narkotikaklassad medicin som brukar skrivas ut till personer som missbrukar opioider – vilket blodprov som analyserats av Rättsmedicinalverket visade. Han åtalas därför också för ringa narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.