2017-08-08 06:00

2017-08-08 06:00

LAN-party ska locka unga till Uddeholms AB

HAGFORS: Hundratals spelsugna väntas dyka upp

Under allhelgonahelgen i höst kommer ett LAN-party att arrangeras i Uddeholm arena. Bakom evenemanget står Uddeholms AB och Hagfors kommun.

Runt 400 spelande ungdomar förväntas komma till evenemanget, som kallas för Steel games 2017.

– Att Uddeholm intresserar sig för den här gruppen av data-och spelintresserade ungdomar ska ses som ett strategiskt initiativ för att nå ut till fler grupper av ungdomar än de som traditionellt möter oss i andra sammanhang, säger Uddeholms vd Johnny Sjöström i ett pressmeddelande.

Planeringen av Steel games började under sommaren 2016, då de tre sommarjobbarna Eric Schadewitz, Albin Dunby och Rickardh Dahlén fick uppdraget. Under årets sommar har de fortsatt med jobbet.

Runt 400 spelande ungdomar förväntas komma till evenemanget, som kallas för Steel games 2017.

– Att Uddeholm intresserar sig för den här gruppen av data-och spelintresserade ungdomar ska ses som ett strategiskt initiativ för att nå ut till fler grupper av ungdomar än de som traditionellt möter oss i andra sammanhang, säger Uddeholms vd Johnny Sjöström i ett pressmeddelande.

Planeringen av Steel games började under sommaren 2016, då de tre sommarjobbarna Eric Schadewitz, Albin Dunby och Rickardh Dahlén fick uppdraget. Under årets sommar har de fortsatt med jobbet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.