2017-08-07 10:33

2017-08-07 10:33

Stavkyrkogruppen prisades under yran

HAGFORS: Fick diplom och pengar

Under Hagforsyran tilldelades Stavkyrkogruppen– Ekshärads stavkyrka, ett stipendium för sina insatser under förra årets yra.

Priset bestod av ett diplom och 3000 kronor. ”I år går stipendiet till en förening som med små medel skapat och underhåller ett besöksmål i Hagfors kommun”, säger Hagforsyrans projektledare Leo Larsson, till kommunens hemsida.

Priset bestod av ett diplom och 3000 kronor. ”I år går stipendiet till en förening som med små medel skapat och underhåller ett besöksmål i Hagfors kommun”, säger Hagforsyrans projektledare Leo Larsson, till kommunens hemsida.

  • Jonas Berglund

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.