2017-06-11 17:54

2017-06-11 17:54

Stor uppslutning

HAGFORS: Poker Run samlade in pengar till cancerforskning

För femte året i rad ordnade mc-klubbar Poker Run för att samla in pengar till Lions Cancerforskningsfond.
– I år deltog 172 personer och vi fick in nästan 29000 kronor, säger Hans-Göran Lundkvist, Sundbäckens mc.

Det är Sundbäckens mc i Hagfors, Skin for Seven i Sunnemo och Järngrisen mc i Munkfors, samt Ekshärads mc som arrangerade Poker Run. Arrangemanget innebär att deltagare gör en mc-runda på fem olika stopp för att få ett spelkort och på så sätt få en full pokerhand. Tävlingen utgick från Sunnemo och hade stopp i Munkfors, Råda, Ekshärad och Hagfors. En sträcka på 8 mil som tar 2 timmar.

– Det var roligt att det kom så många deltagare trots den dåliga väderprognosen. Det roliga var att även folk som inte åkte mc kom till oss och skänkte pengar till insamlingen, säger Hans-Göran Lundkvist.

Det är Sundbäckens mc i Hagfors, Skin for Seven i Sunnemo och Järngrisen mc i Munkfors, samt Ekshärads mc som arrangerade Poker Run. Arrangemanget innebär att deltagare gör en mc-runda på fem olika stopp för att få ett spelkort och på så sätt få en full pokerhand. Tävlingen utgick från Sunnemo och hade stopp i Munkfors, Råda, Ekshärad och Hagfors. En sträcka på 8 mil som tar 2 timmar.

– Det var roligt att det kom så många deltagare trots den dåliga väderprognosen. Det roliga var att även folk som inte åkte mc kom till oss och skänkte pengar till insamlingen, säger Hans-Göran Lundkvist.