2017-06-09 21:41

2017-06-09 21:42

Mångmiljonvinst till kvinna från Hagfors

HAGFORS

Efter onsdagens lottodragning gick en vinst på 2,9 miljoner kronor gick en kvinna i Hagfors, som önskar vara anonym.

Svenska spel sökte till en början kvinnan utan framgång och först när hon rättade sin lottorad i NWT insåg hon att kapitalet hade ökat rejält. Men det tog ett par extra rättningar.

– Jag läste NWT på morgonen som vanligt och rättade min lottorad. Först trodde jag att jag vunnit 2 600 kronor, jag läste av raden igen och insåg att jag vunnit 28 000 kronor. Då bad jag min man komma till bordet. Då rättade vi raden tillsammans och då förstod vi att det var långt mer än så, säger kvinnan till Svenska spel.

Som nyblivna miljonärer har paret inte riktigt bestämt vad de ska göra med vinstpengarna.

– Detta skänker ju en väldig trygghet, det blir kanske till att betala av lite lån och trygga pensionen.

Spelet var inlämnat på Direkten i Hagfors och insatsen var 18 kronor. Vinsten var 2 894 522 kronor.

Svenska spel sökte till en början kvinnan utan framgång och först när hon rättade sin lottorad i NWT insåg hon att kapitalet hade ökat rejält. Men det tog ett par extra rättningar.

– Jag läste NWT på morgonen som vanligt och rättade min lottorad. Först trodde jag att jag vunnit 2 600 kronor, jag läste av raden igen och insåg att jag vunnit 28 000 kronor. Då bad jag min man komma till bordet. Då rättade vi raden tillsammans och då förstod vi att det var långt mer än så, säger kvinnan till Svenska spel.

Som nyblivna miljonärer har paret inte riktigt bestämt vad de ska göra med vinstpengarna.

– Detta skänker ju en väldig trygghet, det blir kanske till att betala av lite lån och trygga pensionen.

Spelet var inlämnat på Direkten i Hagfors och insatsen var 18 kronor. Vinsten var 2 894 522 kronor.