2016-10-04 09:51

2016-10-04 09:51

Skolutredning hemlighålls

HAGFORS

Den externa utredningen om Råda skola hemlighålls tills den varit uppe i kommunstyrelsen 17 oktober.

– Vi vill att alla ska få samma information samtidigt, säger kommunchef Jan Lilja.

Utredningen skulle vara klar senast sista september men kommunledningen väljer alltså att inte offentliggöra den förrän när drygt halva oktober gått. Och då är det fyra veckor kvar till folkomröstningen om Råda skola söndagen 13 november.

Den externa utredningen om Råda skola hemlighålls tills den varit uppe i kommunstyrelsen 17 oktober.

– Vi vill att alla ska få samma information samtidigt, säger kommunchef Jan Lilja.

Utredningen skulle vara klar senast sista september men kommunledningen väljer alltså att inte offentliggöra den förrän när drygt halva oktober gått. Och då är det fyra veckor kvar till folkomröstningen om Råda skola söndagen 13 november.