2016-08-10 11:43

2016-08-10 11:43

Ninni släpper ny deckare

HAGFORS

På måndag har Ninni Schulman officiell release för sin bok Välkommen hem.

Liksom hennes tidigare deckare om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund är handlingen förlagd till Hagfors där Ninni Schulman arbetade som lokalredaktör under många år.

Ninni Schulman har fått mängder av lovord för sina deckare i Hagforsmiljö och har sålt sammanlagt lite drygt 400 000 exemplar. Välkommen hem är den femte i serien så här långt, tidigare har hon släppt Flickan med snö i håret, Pojken som slutade gråta, Svara om du hör mig och Vår egen hemlighet.

Vid releasen i Hagfors stadshus 18.00 blir det för Ninni förutom boksignering samtal om författarskap tillsammans med Ewa Persson.

Liksom hennes tidigare deckare om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund är handlingen förlagd till Hagfors där Ninni Schulman arbetade som lokalredaktör under många år.

Ninni Schulman har fått mängder av lovord för sina deckare i Hagforsmiljö och har sålt sammanlagt lite drygt 400 000 exemplar. Välkommen hem är den femte i serien så här långt, tidigare har hon släppt Flickan med snö i håret, Pojken som slutade gråta, Svara om du hör mig och Vår egen hemlighet.

Vid releasen i Hagfors stadshus 18.00 blir det för Ninni förutom boksignering samtal om författarskap tillsammans med Ewa Persson.