2016-08-08 17:39

2016-08-08 17:39

Stipendier delades ut under Hagforsyran

HAGFORS

Hagforsyrans andra och tredje stipendium delades ut under Hagforsyran.

Det blev IK Vikings Friidrottsklubb och Hagfors Simsällskap, två föreningar som ansvarat för vars en gren i den lyckade klassikern under Hagforsyrans första år, i fjol. Tidigare har Råda IK fått stipendiet för att ha arrangerat den tredje grenen i klassikern - rullskidåkning.

Hagforsyrans stipendium delas ut till föreningar som genom sitt engagemang och arbete bidragit till ett lyckat arrangemang. Genom stipendiet är en uppmuntran till fortsatt bra arbete i föreningarna.

Det blev IK Vikings Friidrottsklubb och Hagfors Simsällskap, två föreningar som ansvarat för vars en gren i den lyckade klassikern under Hagforsyrans första år, i fjol. Tidigare har Råda IK fått stipendiet för att ha arrangerat den tredje grenen i klassikern - rullskidåkning.

Hagforsyrans stipendium delas ut till föreningar som genom sitt engagemang och arbete bidragit till ett lyckat arrangemang. Genom stipendiet är en uppmuntran till fortsatt bra arbete i föreningarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.