2016-07-15 16:56

2016-07-15 16:59

Hotade att bryta nacken av kvinna

HAGFORS

En 26-årig man åtalas för hemfridsbrott, olaga hot och grov stöld.

Mannen är misstänkt för att i vintras ha krossat en fönsterruta och trängt sig in hos en kvinna i Hagfors och hotat att bryta nacken av henne. Enligt åtalet stal han även hennes mobiltelefon. Han ska även vid ett senare tillfälle, under ett telefonsamtal, ha hotat att ta livet av hennes barn och föräldrar.

26-åringen förnekar brott.

 

Mannen är misstänkt för att i vintras ha krossat en fönsterruta och trängt sig in hos en kvinna i Hagfors och hotat att bryta nacken av henne. Enligt åtalet stal han även hennes mobiltelefon. Han ska även vid ett senare tillfälle, under ett telefonsamtal, ha hotat att ta livet av hennes barn och föräldrar.

26-åringen förnekar brott.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.