2016-07-12 16:49

2016-07-12 16:49

Sju musikanter och en poet

EKSHÄRAD: Konsert med både toner och ord

På torsdag får Ekshärads kyrka besök av poeten Torleif Styffe.

Dessutom kommer musikerna Leif Larsson, Christer Halvarson och Anders Halvarsson, samt Håkan Hjerdt, Tina Wåhlén, Christina Lundqvist och Leif Nygren. Konserten börjar klockan 19 och heter ”Toner och ord av himmel och jord”.

Dessutom kommer musikerna Leif Larsson, Christer Halvarson och Anders Halvarsson, samt Håkan Hjerdt, Tina Wåhlén, Christina Lundqvist och Leif Nygren. Konserten börjar klockan 19 och heter ”Toner och ord av himmel och jord”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.