2016-07-03 14:22

2016-07-03 15:44

Skulle kissa – då åkte bilen i diket

HAGFORS

Mannen skulle bara kliva ur bilen för att kissa. Men glömde lägga i handbromsen. Då började bilen rulla och slutade inte sin färd förrän diket satte stopp.

– När mannen såg vad som höll på att hända försökte han komma in via förarhytten och stoppa bilen. Men i stället ramlade han och fick ont i en hand och ådrog sig även några skrapsår, sa Peter Persson, räddningschef i Hagfors.

Mannen fick uppsöka Torsby sjukhus för att kolla upp sina skador.

– När mannen såg vad som höll på att hända försökte han komma in via förarhytten och stoppa bilen. Men i stället ramlade han och fick ont i en hand och ådrog sig även några skrapsår, sa Peter Persson, räddningschef i Hagfors.

Mannen fick uppsöka Torsby sjukhus för att kolla upp sina skador.