2016-06-19 17:51

2016-06-19 17:51

Aktiviteter fick flytta in under tak

HAGFORS: Regnet dämpade upplevelselusten

Upplevelsedagen i Hagforsparken kom av sig en aning till följd av regnet som föll under söndagen. Tillströmningen blev inte som förväntat och de flesta aktiviteterna fick hållas inomhus där man i alla fall gjorde sitt bästa för att bjuda på och inspirera till upplevelser av olika slag.

– Vi får göra det bästa av det när vi inte kan vara ute som tänkt, sa Jana Himmel från Cirkus Mimilus vars medlemmar visade och lärde ut olika konster med redskap. I paviljongen kunde barnen även få en ansiktsmålning och för de som ville göra egen konst fanns en hörna för det.

På dansbanan bjöds det på såväl musik som trolleri och ute i parken fanns ponnyerna Doris och Pärlan beredda att gå en runda med ridsugna. Så de som trots allt trotsade regnet bjöds det på upplevelser, som ju var tanken med den här dagen.

– Vi får göra det bästa av det när vi inte kan vara ute som tänkt, sa Jana Himmel från Cirkus Mimilus vars medlemmar visade och lärde ut olika konster med redskap. I paviljongen kunde barnen även få en ansiktsmålning och för de som ville göra egen konst fanns en hörna för det.

På dansbanan bjöds det på såväl musik som trolleri och ute i parken fanns ponnyerna Doris och Pärlan beredda att gå en runda med ridsugna. Så de som trots allt trotsade regnet bjöds det på upplevelser, som ju var tanken med den här dagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.