2016-04-11 11:07

2016-04-11 11:07

Rysk barnfotograf leder workshop

HAGFORS

14-15 augusti blir det en intressant workshop i Hagfors då den välkända barnfotografen Elena Shumilova från Ryssland kommer för sin första Sverige-workshop någonsin.

Med sina drygt 88 000 följare på Facebook, vilka inte bara är fotografer, och nästan lika många följare på 500px, så kan man lugnt säga att hon gjort viral succé. Med sina fantastiska bilder tycks hon ha trollbundit en hel värld bara över en natt, skriver organisatören inför besöket, Cherin Nilsson, fotograf och ordförande i Hagfors-Uddeholm fototeam, i ett pressmeddelande.

Med sina drygt 88 000 följare på Facebook, vilka inte bara är fotografer, och nästan lika många följare på 500px, så kan man lugnt säga att hon gjort viral succé. Med sina fantastiska bilder tycks hon ha trollbundit en hel värld bara över en natt, skriver organisatören inför besöket, Cherin Nilsson, fotograf och ordförande i Hagfors-Uddeholm fototeam, i ett pressmeddelande.