2016-04-11 15:07

2016-04-11 15:07

Husägare ertappade tjuv?

EKSHÄRAD

Mitt i vargtimmen, klockan 20 över tre på måndagsmorgonen, såg husägaren hur någon stod på hans altan och lyste in i huset med en ficklampa.

När den som stod på altanen insåg att det fanns folk i huset försvann hen. Husägaren såg också bilspår en bit bort som han inte kände igen. Han anmälde hela händelsen till polisen. Rubriceringen är hemfridsbrott.

 

När den som stod på altanen insåg att det fanns folk i huset försvann hen. Husägaren såg också bilspår en bit bort som han inte kände igen. Han anmälde hela händelsen till polisen. Rubriceringen är hemfridsbrott.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.