2016-03-30 17:09

2016-03-30 17:15

Knivrånare åtalas för tre brott

HAGFORS

Försök till rån, hemfridsbrott och hot mot tjänsteman.

En 25-åring från Hagfors åtalas för tre olika brott vid tre olika tillfällen.

Den 5 februari i år riktade han en kniv mot en man och krävde att få hans mobiltelefon. Men mannens kompisar övermannade 25-åringen och höll fast honom tills polisen kom.

Den 12 september förra året bröt han sig in hos en kvinna, hotade henne med kniv och tog strypgrepp på henne. En man som var i lägenheten lyckades rädda henne. Han åtalas också för våld mot tjänsteman: när en polis skulle gripa honom.

Mannen nekar till allt.

En 25-åring från Hagfors åtalas för tre olika brott vid tre olika tillfällen.

Den 5 februari i år riktade han en kniv mot en man och krävde att få hans mobiltelefon. Men mannens kompisar övermannade 25-åringen och höll fast honom tills polisen kom.

Den 12 september förra året bröt han sig in hos en kvinna, hotade henne med kniv och tog strypgrepp på henne. En man som var i lägenheten lyckades rädda henne. Han åtalas också för våld mot tjänsteman: när en polis skulle gripa honom.

Mannen nekar till allt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.