2016-03-17 18:44

2016-03-17 18:44

Ung kultur möts

HAGFORS

På söndag är det dags för lokala UKM-festivalen i Hagfors som hålls i aulan på Älvstranden Bildningscentrum.

Åtta scenbidrag, åtta konstverk och en film är vad publiken kommer att få ta del av när de unga konstnärerna visar upp vad de bidrar med. En jury väljer ut de vinannde bidragen som går vidare till regionsfestivalen i i Karlstad.

Nytt för i år är att det är ungdomar som arrangerar den här ungdomsfesten som höll på att dö ut när tidigare arrangörer inte längre hade möjlighet att hålla i festivalen.

Åtta scenbidrag, åtta konstverk och en film är vad publiken kommer att få ta del av när de unga konstnärerna visar upp vad de bidrar med. En jury väljer ut de vinannde bidragen som går vidare till regionsfestivalen i i Karlstad.

Nytt för i år är att det är ungdomar som arrangerar den här ungdomsfesten som höll på att dö ut när tidigare arrangörer inte längre hade möjlighet att hålla i festivalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.