2016-03-15 16:00

2016-03-15 16:00

Räknar med att få in nya verksamheter i huset

HAGFORS: Posthuset har bytt ägare

Posthuset på Skolgatan har fått nya ägare. Det är Morgan Pettersson och Daniel Nermark som köpt bolaget som fastigheten ligger i av Hemfosa som har haft huset ute till försäljning under en längre tid.

Med nya ägare som har viss lokal förankring hoppas Hemfosas förvaltare Lars Nilsson att det ska gå lättare att fylla de tomma affärslokalerna. Det handlar bland annat om de lokaler som Posten lämnade för några år sedan samt några affärslokaler.

– Vi har grejer på gång, säger Morgan Pettersson, en känd Hagforsprofil, verksam inom bland annat rörbranschen.

Sedan en tid är han bosatt i Karlstad liksom Daniel Nermark, tidigare speedwayförare i Valsarna. De är sedan drygt ett år tillbaka ägare av hyresfastigheter i Uddeholm då de tillsammans med Staffan Carlsson köpte ett konkursbo.

Med nya ägare som har viss lokal förankring hoppas Hemfosas förvaltare Lars Nilsson att det ska gå lättare att fylla de tomma affärslokalerna. Det handlar bland annat om de lokaler som Posten lämnade för några år sedan samt några affärslokaler.

– Vi har grejer på gång, säger Morgan Pettersson, en känd Hagforsprofil, verksam inom bland annat rörbranschen.

Sedan en tid är han bosatt i Karlstad liksom Daniel Nermark, tidigare speedwayförare i Valsarna. De är sedan drygt ett år tillbaka ägare av hyresfastigheter i Uddeholm då de tillsammans med Staffan Carlsson köpte ett konkursbo.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.