2016-03-04 17:32

2016-03-04 17:32

En till sjukhus efter krock i centrala Hagfors

HAGFORS

En man fick föras till sjukhus efter en trafikolycka i centrala Hagfors på fredagsförmiddagen.

Det var två bilar som krockade i den norra korsningen Uddeholmsvägen-Uvedsvägen. Det ena fordonet kom från centrumhållet och det andra kom från järnverkshållet och svängde ut på Uddeholmsvägen. Tre personer var inblandade i olyckan och alla tre var ute ur bilarna när räddningstjänsten kom till platsen. Mannen som fördes till Torsby då han klagade på nacksmärtor var en av två i bilen som kom från centrum. Den ena bilen fick bärgas från platsen medan den andra kunde köras till verkstad.

Det var två bilar som krockade i den norra korsningen Uddeholmsvägen-Uvedsvägen. Det ena fordonet kom från centrumhållet och det andra kom från järnverkshållet och svängde ut på Uddeholmsvägen. Tre personer var inblandade i olyckan och alla tre var ute ur bilarna när räddningstjänsten kom till platsen. Mannen som fördes till Torsby då han klagade på nacksmärtor var en av två i bilen som kom från centrum. Den ena bilen fick bärgas från platsen medan den andra kunde köras till verkstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.