2016-02-07 16:20

2016-02-07 16:20

Mobilrånare knivhotade

HAGFORS

Ett misslyckat rån genomfördes sent på fredagskvällen vid Coops butik i Hagfors.

Det var en 23-årig man som genom att hota med kniv försökte råna en annan person på dennes mobiltelefon. 23-åringen övermannades dock och kunde gripas av polis. På söndagen satt han fortfarande anhållen.

Det var en 23-årig man som genom att hota med kniv försökte råna en annan person på dennes mobiltelefon. 23-åringen övermannades dock och kunde gripas av polis. På söndagen satt han fortfarande anhållen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.