2016-02-05 17:55

2016-02-05 17:55

Stjärnsfors herrgård blir hvb-hem

HAGFORS

Ägarna till Stjärnsfors herrgård vill öppna upp fastigheten för ett hvb-hem för ensamkommande, enligt en ansökan om bygglov för ändrad användning som lämnat in till miljö- och byggkontoret.

Det är huvudbyggnaden och annexet som är tänkt bli boende för ensamkommande, bortsett från ett sovrum som blir till kontor. Gäststugan är tänkt användas som samtals- och gemensamhetsrum.

Stjärnsfors herrgård är för närvarande till salu för ett utgångspris på 3,5 miljoner kronor. Det är en höjning jämfört med i somras då utgångspriset låg på strax under tre miljoner när fastigheten togs bort från försäljningslistan ”för att vila från marknaden” efter att ha varit ute till försäljning under en längre tid.

 

Det är huvudbyggnaden och annexet som är tänkt bli boende för ensamkommande, bortsett från ett sovrum som blir till kontor. Gäststugan är tänkt användas som samtals- och gemensamhetsrum.

Stjärnsfors herrgård är för närvarande till salu för ett utgångspris på 3,5 miljoner kronor. Det är en höjning jämfört med i somras då utgångspriset låg på strax under tre miljoner när fastigheten togs bort från försäljningslistan ”för att vila från marknaden” efter att ha varit ute till försäljning under en längre tid.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.