2015-09-30 11:20

2015-09-30 11:20

En mässa att må bra av

HAGFORS

På lördag anordnas en Må bra-mässa på hotell Monica.

Det är samverkansgruppen Ett friskare Hagfors som byter lokal från församlingshemmet då intresset att medverka ökat under åren. I år är det cirka 35 utställare genom offentlig verksamhet som kommun och landsting samt studieförbund, föreningar och företag som på olika sätt tar upp hälsoaspekter. Det är fri entré och under dagen blir det även en föreläsning av Hagforsbördige ortopedläkaren Dick Larsson.

Det är samverkansgruppen Ett friskare Hagfors som byter lokal från församlingshemmet då intresset att medverka ökat under åren. I år är det cirka 35 utställare genom offentlig verksamhet som kommun och landsting samt studieförbund, föreningar och företag som på olika sätt tar upp hälsoaspekter. Det är fri entré och under dagen blir det även en föreläsning av Hagforsbördige ortopedläkaren Dick Larsson.