2015-09-23 12:09

2015-09-23 12:09

Marknadsdags i Norra Råda

NORRA RÅDA

På lördag är det dags för Råda höstmarknad som arrangeras av Råda IK.

Det utlovas ett varierat utbud hos knallarna då föreningen begränsar antalet försäljare med samma produkter.

För barnen finns häst- och ponnyridning samt ett tivoli. Det blir veteranbilsutställning och som vanligt serverar damsektionen kålsoppa i församlingshemmet. I kyrkan underhåller Sigvard Sundströms orkester klockan 14.

Det utlovas ett varierat utbud hos knallarna då föreningen begränsar antalet försäljare med samma produkter.

För barnen finns häst- och ponnyridning samt ett tivoli. Det blir veteranbilsutställning och som vanligt serverar damsektionen kålsoppa i församlingshemmet. I kyrkan underhåller Sigvard Sundströms orkester klockan 14.