2015-09-23 06:00

2015-09-23 06:00

Intresserad av Värmullsåsen

HAGFORS

Ytterligare en intresseanmälan gällande Värmullsåsen har kommit in till kommunen.

Det är Roland Jonkers, en 34-årig holländare som för närvarande arbetar vid Uddeholms hotell som ser stora möjligheter att skapa en sportanläggning vid Värmullsåsen. Han hoppas kunna hyra fastigheten på fem år och ser en möjlighet att kunna öppna backen redan i vinter. I planen ingår en renovering av byggnaderna så att det ser bra ut samt fler investeringar på sikt för att ”uppgradera” fastigheten till en trevlig plats för skidåkning och utomhussporter under sommarperioden.

Sedan tidigare finns en intresseanmälan från Kjell Ottosson om att starta slalombacken och en från Guy Wilson gällande Åråsgården som kommunen ännu inte tagit ställning till.

Det är Roland Jonkers, en 34-årig holländare som för närvarande arbetar vid Uddeholms hotell som ser stora möjligheter att skapa en sportanläggning vid Värmullsåsen. Han hoppas kunna hyra fastigheten på fem år och ser en möjlighet att kunna öppna backen redan i vinter. I planen ingår en renovering av byggnaderna så att det ser bra ut samt fler investeringar på sikt för att ”uppgradera” fastigheten till en trevlig plats för skidåkning och utomhussporter under sommarperioden.

Sedan tidigare finns en intresseanmälan från Kjell Ottosson om att starta slalombacken och en från Guy Wilson gällande Åråsgården som kommunen ännu inte tagit ställning till.