2015-09-10 06:00

2015-09-10 06:00

Hur mycket pengar samlade ni in?

...Johanna Kjelkenes på Johannas hårstudio i Ekshärad, som i lördags samlade in pengar som kommer att gå till barncancerfonden.

– Mer än vi drömt om, hela 45 260 kronor. Målet var 20 000 och då skulle vi ha varit jättenöjda. Men det blev ringar på ringar på vattnet. Bland annat hade andra företag öppet, det fanns bössor var ute, skytteföreningen skänkte parkeringspengar som de fick in. Ekshärad har levererat. Det är långt över förväntan och vi är tacksamma för alla som hjälpt till.

Varför gjorde ni den här insamlingen för barncancerfonden?

– Vi har haft många kunder som har drabbats av cancer. Jag kände att jag måste göra något och jag fick med mig de som jobbar i salongen. Och när det är barn som drabbas, så känner man att det inte får hända dem.

Varför fick ni in så mycket tror du?

– Det var ändamålet, alla håller med om att det här är viktigt.

Är du nöjd med hur allt förlöpte?

– Ja, och jag känner nästan att man vill göra det här nästa år och lite större.

Så det här kommer ni att kommer att göra igen?

– Som jag känner nu och om folk är positiva så tror jag att det här går att göra om.

– Mer än vi drömt om, hela 45 260 kronor. Målet var 20 000 och då skulle vi ha varit jättenöjda. Men det blev ringar på ringar på vattnet. Bland annat hade andra företag öppet, det fanns bössor var ute, skytteföreningen skänkte parkeringspengar som de fick in. Ekshärad har levererat. Det är långt över förväntan och vi är tacksamma för alla som hjälpt till.

Varför gjorde ni den här insamlingen för barncancerfonden?

– Vi har haft många kunder som har drabbats av cancer. Jag kände att jag måste göra något och jag fick med mig de som jobbar i salongen. Och när det är barn som drabbas, så känner man att det inte får hända dem.

Varför fick ni in så mycket tror du?

– Det var ändamålet, alla håller med om att det här är viktigt.

Är du nöjd med hur allt förlöpte?

– Ja, och jag känner nästan att man vill göra det här nästa år och lite större.

Så det här kommer ni att kommer att göra igen?

– Som jag känner nu och om folk är positiva så tror jag att det här går att göra om.