2015-08-03 06:00

2015-08-03 06:00

Två fläskläppar vid Folkets park

HAGFORS

Två fall av misshandel ska ha skett i anslutning till Folkets park i Hagfors natten mot söndag, med cirka tio minuters mellanrum. I det första fallet var det en i 20-årsåldern som inte riktigt vet själv vad som hänt, mer än att han ska ha fått en smäll som lett till en sprucken läpp samt en fläskläpp. Händelsen anmäldes till polisen av en ordningsvakt.

Den andra händelsen så var det en 33-årig man som ska ha fått ett knytnävsslag mot sig samt sparkar mot magen. Även han ska ha fått en fläskläpp. I det senare fallet finns en misstänkt.

Två fall av misshandel ska ha skett i anslutning till Folkets park i Hagfors natten mot söndag, med cirka tio minuters mellanrum. I det första fallet var det en i 20-årsåldern som inte riktigt vet själv vad som hänt, mer än att han ska ha fått en smäll som lett till en sprucken läpp samt en fläskläpp. Händelsen anmäldes till polisen av en ordningsvakt.

Den andra händelsen så var det en 33-årig man som ska ha fått ett knytnävsslag mot sig samt sparkar mot magen. Även han ska ha fått en fläskläpp. I det senare fallet finns en misstänkt.