2015-07-18 06:00

2015-07-18 06:00

Misshandel, hot och skadegörelse

HAGFORS

En kvinna i 60-årsåldern uppger för polisen att hon har blivit misshandlad av sin sambo, en man i 50-årsåldern, vid olika tillfällen i slutet på juni. Kvinnan ska vid senare tillfälle ha blivit hotad av samma man. Vid tillfället för hotet medgav mannen att osämja uppstått paret emellan, men att det inte var något mer. Kvinnan har då påtalat vad hon blivit utsatt för

Vid samma adress ska det i tisdags ha skett en skadegörelse på en bil. Framrutan på bilen ska ha blivit krossad av en sten. Det är oklart om något har blivit stulet från bilen, som ägs av en man i 60-årsåldern hemhörande i Dalarna. Vittnesuppgifter har inkommit till polisen. Händelsen har ingenting med parets bråk att göra.

En kvinna i 60-årsåldern uppger för polisen att hon har blivit misshandlad av sin sambo, en man i 50-årsåldern, vid olika tillfällen i slutet på juni. Kvinnan ska vid senare tillfälle ha blivit hotad av samma man. Vid tillfället för hotet medgav mannen att osämja uppstått paret emellan, men att det inte var något mer. Kvinnan har då påtalat vad hon blivit utsatt för

Vid samma adress ska det i tisdags ha skett en skadegörelse på en bil. Framrutan på bilen ska ha blivit krossad av en sten. Det är oklart om något har blivit stulet från bilen, som ägs av en man i 60-årsåldern hemhörande i Dalarna. Vittnesuppgifter har inkommit till polisen. Händelsen har ingenting med parets bråk att göra.