2015-06-26 06:00

2015-06-26 06:00

Sommarkvällar i Blinkenbergsparken drar igång

HAGFORS: Populärt evenemang som genomförs för 16:e året

Kenny Ludvigsson börjar snart med Sommarkvällar i Blinkenbergsparken igen.

Som vanligt utlovas mycket allsång . Premiärkvällen den 8 juli gästas av gitarristen Owe Walter, 15 juli kommer Sunnemobandet Oaken Reel. Den 22 juli kommer Lena Dahlman och den 29 juli är det viskväll. Men fler artister är på gång, däribland många lokala förmågor. Det är fritt inträde och ABF arrangerar.

Som vanligt utlovas mycket allsång . Premiärkvällen den 8 juli gästas av gitarristen Owe Walter, 15 juli kommer Sunnemobandet Oaken Reel. Den 22 juli kommer Lena Dahlman och den 29 juli är det viskväll. Men fler artister är på gång, däribland många lokala förmågor. Det är fritt inträde och ABF arrangerar.