2015-05-25 17:16

2015-05-25 17:16

Lägenhetsbrand kan ha varit anlagd

HAGFORS

Söndagens brand i en radhuslägenhet på Gärdet i Hagfors utreds som grov mordbrand, det vill säga polisen kan inte utesluta att den varit anlagd.

Det var vid 13-tiden som branden upptäcktes i en lägenhet i mitten av ett av de så kallade saneringshusen. Branden var nära att spridas till angränsande lägenheter och till vindsvåningen men räddningstjänsten kunde begränsa det den enskilda lägenheten som totalförstördes. Den boende i lägenheten, en kvinna i 50-årsåldern, var inte hemma vid brandtillfället.

Det var vid 13-tiden som branden upptäcktes i en lägenhet i mitten av ett av de så kallade saneringshusen. Branden var nära att spridas till angränsande lägenheter och till vindsvåningen men räddningstjänsten kunde begränsa det den enskilda lägenheten som totalförstördes. Den boende i lägenheten, en kvinna i 50-årsåldern, var inte hemma vid brandtillfället.