2015-03-22 18:33

2015-03-22 18:38

Rattfylla bakom singelolycka

EKSHÄRAD

En singelolycka inträffade i trakterna av Ekshärad vid 17-tiden på söndagen.

Det var en personbil som körde av en grusväg öster om Ekshärad och hamnade i diket.

- När räddningspersonal kom till platsen satt en man i förarsätet som inte var nykter. Han hade någon sårskada i ansiktet så han fick åka med ambulansen, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl hos Värmlandspolisen.

Mannen misstänks inte helt oväntat för rattfylleri.

Det var en personbil som körde av en grusväg öster om Ekshärad och hamnade i diket.

- När räddningspersonal kom till platsen satt en man i förarsätet som inte var nykter. Han hade någon sårskada i ansiktet så han fick åka med ambulansen, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl hos Värmlandspolisen.

Mannen misstänks inte helt oväntat för rattfylleri.