2015-02-17 18:01

2015-02-17 18:01

Lars Nyborg tillfällig chef för utvecklingsenheten

HAGFORS

Under tisdagen blev det klart att Lars Nyborg blir tillförordnad chef på Hagfors kommuns utvecklingsenhet.

Uppdraget sträcker sig till och med sista juni 2015 och tjänsten innebär en anställning på halvtid som chef på utvecklingsenheten och halvtid som vd på Uvåns Näringslivscenter, såsom det varit tidigare med Glenn Olsson och nu senast Patricia Edvardsson som slutade sin anställning i måndags.

Lars Nyborg har sedan augusti 2014 haft rollen som näringslivsutvecklare på utvecklingsenheten.

 

 

Uppdraget sträcker sig till och med sista juni 2015 och tjänsten innebär en anställning på halvtid som chef på utvecklingsenheten och halvtid som vd på Uvåns Näringslivscenter, såsom det varit tidigare med Glenn Olsson och nu senast Patricia Edvardsson som slutade sin anställning i måndags.

Lars Nyborg har sedan augusti 2014 haft rollen som näringslivsutvecklare på utvecklingsenheten.