2014-12-30 06:00

2015-01-20 22:40

Berusad slog polispatrull

HAGFORS

Ett ingripande mot en kraftigt berusad medelålders man natten till måndagen slutade med att mannen både hotade och slog vilt omkring sig så att både mannen själv och poliserna skadades.

Likadant blev det på Torsby sjukhus dit mannen först fördes för omplåstring. Där var det ett par av de sjukhusanställda som kom i vägen för mannens rallarsvingar. Natten slutade med att mannen fick sova ruset av sig i arresten. Nu väntar eventuellt flera åtal mot mannen.

Likadant blev det på Torsby sjukhus dit mannen först fördes för omplåstring. Där var det ett par av de sjukhusanställda som kom i vägen för mannens rallarsvingar. Natten slutade med att mannen fick sova ruset av sig i arresten. Nu väntar eventuellt flera åtal mot mannen.