2018-10-03 08:49

2018-10-03 10:41

Nattlig stöld av stor mängd diesel

GRUMS

1500-3000 liter diesel stals under natten mot onsdagen i anslutning till en maskin i Bråne utanför Grums.

– Det framgår ännu inte vad det rör sig om för maskin, men vi vet att det rör sig om en stor dieselstöld. Dessutom har utrustning för att pumpa diesel stulits, berättar polisens pressinformatör Stefan Dangardt.

Under onsdagsförmiddagen upptäcktes även den dieselstöld i Koppom. Där hade någon under nattten slangat cirka 70 liter diesel ur en parkerad lastbil.

– Det framgår ännu inte vad det rör sig om för maskin, men vi vet att det rör sig om en stor dieselstöld. Dessutom har utrustning för att pumpa diesel stulits, berättar polisens pressinformatör Stefan Dangardt.

Under onsdagsförmiddagen upptäcktes även den dieselstöld i Koppom. Där hade någon under nattten slangat cirka 70 liter diesel ur en parkerad lastbil.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.