2018-09-10 20:31

2018-09-10 20:31

Ansöker om ersättning från JK

GRUMS

En Grumsbro som suttit frihetsberövad i en månads tid misstänkt för ett brott, men som senare friats från misstanke, vill ha ersättning från staten.

Grumsbon ansöker om ersättning enligt praxis. Det framgår av en ansökan till Justitiekanslern, JK.

Grumsbon ansöker om ersättning enligt praxis. Det framgår av en ansökan till Justitiekanslern, JK.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.