2018-09-09 21:02

2018-09-09 21:03

Epa-traktor slog runt

GRUMS

En Epa-traktor slog på söndagskvällen runt i närheten av Eds kyrka i Grums kommun.

– Räddningstjänst och ambulans är på plats men jag tror att det ska ha gått ganska bra. Det var två personer i fordonet och de hade tagit sig ur själva och var talbara, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap.

 

– Räddningstjänst och ambulans är på plats men jag tror att det ska ha gått ganska bra. Det var två personer i fordonet och de hade tagit sig ur själva och var talbara, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.