2018-07-20 00:11

2018-07-20 00:11

Central gräsbrand släcktes

GRUMS

Räddningstjänsten larmades strax innan midnatt till Råbäcksgatan i centrala Grums där det brann i gräset. Branden var ungefär 10 x 10 meter och räddningstjänsten kunde släcka den utan några större problem. Men frågan är hur den uppstod.

- Den har nog inte uppstått av sig själv. Det finns det ingen naturlig förklaring till vid den här tiden på dygnet, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

 

Räddningstjänsten larmades strax innan midnatt till Råbäcksgatan i centrala Grums där det brann i gräset. Branden var ungefär 10 x 10 meter och räddningstjänsten kunde släcka den utan några större problem. Men frågan är hur den uppstod.

- Den har nog inte uppstått av sig själv. Det finns det ingen naturlig förklaring till vid den här tiden på dygnet, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.