2018-07-19 17:52

2018-07-19 18:24

Gräsbrand utmed järnvägen

GRUMS

Under torsdagseftermiddagen kom ett larm om en gräsbrand utmed järnvägen i Grums.

Gräsbranden verkar vara av det mindre slaget enligt räddningstjänsten.

Räddningstjänsten är på plats.

 

 

Gräsbranden verkar vara av det mindre slaget enligt räddningstjänsten.

Räddningstjänsten är på plats.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.