2018-07-13 12:22

2018-07-13 12:22

Ny återvinningsstation

GRUMS

På tisdag finns en ny återvinningsstation tillgänglig på Sveagatan, på Coops parkering. Där kommer hushållen kunna lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning. Övrigt grovavfall hanteras enligt kommunens instruktioner.

Den tidigare temporära placeringen på Grönbergsgatan tas bort och ersätts med den nya och permanenta stationen.

På tisdag finns en ny återvinningsstation tillgänglig på Sveagatan, på Coops parkering. Där kommer hushållen kunna lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning. Övrigt grovavfall hanteras enligt kommunens instruktioner.

Den tidigare temporära placeringen på Grönbergsgatan tas bort och ersätts med den nya och permanenta stationen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.