2018-07-09 04:28

2018-07-09 05:34

Gräsbrand nära hus släckt

GRUMS

Vid 04-tiden fick räddningstjänsten larm om en gräsbrand nära ett fritidshusområde. Branden var ungefär 35 x 100 meter stor. Ungefär 10-15 meter ifrån branden låg två fritidshus, varav anmälaren av branden bodde i ett av dem. Anmälaren hade vaknat av att han hörde branden.

Men för räddningstjänsten var det inga problem att släcka branden.

- Det brinner ingenstans nu. Det pyr lite runt omkring men vi har det omringat och helt och hållet under kontroll, säger Magnus Lundqvist på räddningstjänsten.

 

Vid 04-tiden fick räddningstjänsten larm om en gräsbrand nära ett fritidshusområde. Branden var ungefär 35 x 100 meter stor. Ungefär 10-15 meter ifrån branden låg två fritidshus, varav anmälaren av branden bodde i ett av dem. Anmälaren hade vaknat av att han hörde branden.

Men för räddningstjänsten var det inga problem att släcka branden.

- Det brinner ingenstans nu. Det pyr lite runt omkring men vi har det omringat och helt och hållet under kontroll, säger Magnus Lundqvist på räddningstjänsten.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.