2018-06-13 18:18

2018-06-13 18:18

Två gripna efter olaga hot

GRUMS

Två män greps under onsdagseftermiddagen i Slottsbron misstänkta för olaga hot.

Enligt polisen greps männen sedan de med tillhygge hotat en familj i Slottsbron. En av de misstänkta greps i anslutning till platsen medan den andre greps efter husrannsakan. Det ska inte funnits barn hemma hos familjen när hoten utfördes.

Enligt polisen greps männen sedan de med tillhygge hotat en familj i Slottsbron. En av de misstänkta greps i anslutning till platsen medan den andre greps efter husrannsakan. Det ska inte funnits barn hemma hos familjen när hoten utfördes.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.