2018-06-07 20:45

2018-06-08 06:10

Försvunnen man hittad vid god vigör

GRUMS: Försvann när anhöriga stannade bilen.

En äldre man försvann vid 19-tiden på torsdagen. Han hade åkt bil tillsammans med anhöriga, men stannat för att uträtta sina behov intill ett förråd vid vägen. Det var då han försvann.

När klockan började närma sig midnatt hade ärendet gått över till statlig räddningstjänst för att kunna sätta in mer resurser i sökandet. Polisen arbetade då för fullt med att hitta mannen, men än så länge utan resultat.

– Vi har hundar och helikopter på plats och fortsätter söka, sade Jens auf der Hede, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen vid 23.25.

Ett tag fanns planer på att sätta in militär i sökandet till morgonen. Mer än sex timmar efter försvinnandet tog historien dock en lycklig vändning. Mannen upptäcktes av allmänheten bara 300 meter från där han försvann. Enligt polisen var mannen vid god vigör när han hittades.

 

 

När klockan började närma sig midnatt hade ärendet gått över till statlig räddningstjänst för att kunna sätta in mer resurser i sökandet. Polisen arbetade då för fullt med att hitta mannen, men än så länge utan resultat.

– Vi har hundar och helikopter på plats och fortsätter söka, sade Jens auf der Hede, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen vid 23.25.

Ett tag fanns planer på att sätta in militär i sökandet till morgonen. Mer än sex timmar efter försvinnandet tog historien dock en lycklig vändning. Mannen upptäcktes av allmänheten bara 300 meter från där han försvann. Enligt polisen var mannen vid god vigör när han hittades.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.